Ciberpenya BlauGrana

Febrer 2017

Dos Socis de la penya es desplacen a Paris per veure el partit contra el PSG.

Organitzem la 4a edició de la Blaugrana International Cup (BIC) de futbol sala, que aquest any compta novament a 16 equips masculins i 8 femenins. Per primera vegada hi participa un club anglès i els 11 integrants de l'equip són allotjats en cases particulars de socis i amics de la Ciberpenya.

Febrer 2016

Organitzem la 3a edició de la Blaugrana International Cup (BIC) de futbol sala, que aquest any es veu ampliada a 16 equips masculins i 8 femenins, i que es disputa al llarg de tot el cap de setmana.

L'any de la consolidació del BIC i d'un nou canvi de local social forçat per les circumstancies.

Febrer 2015

S’organitza la Blaugrana International Cup (BIC) de futbol sala al Centre Esportiu dels Serradells, en la que hi participen 8 equips i que compta amb la participació del Gimnàstic de Tarragona, que serà el campió.

El 2014 és un any de poca activitat per part dels socis. Es crea un app per dispositius mòbils que tindrà una relativa acceptació.

Agost 2014

Quatre socis de la penya són obsequiats amb entrades per veure el Trofeu Joan Gamper.

El 2013 és l’any del 15è aniversari de la Ciberpenya i s’organitzen tot un seguit d’actes, dels que destacarem els més rellevants.

Aquest mateix any, l’Assemblea General de la penya decideix per unanimitat sol·licitar al FC Barcelona pertànyer a la Federació de la zona món, si no s’accedeix crear una zona pròpia per Andorra, ja que no es pot estar legalment inscrita a la federació de la zona de Ponent Nord al no ser una associació inscrita a Catalunya.

És l'any de la inauguració del primer local social de la Ciberpenya.

Març 2012

El 24 de març s’inaugura el primer local social de la penya, situat a la 2a planta del Centre Esportiu dels Serradells, a Andorra la Vella. A l’acte assisteixen una vintena de socis, un representant del MI Govern, la Hble. Cònsol Major d’Andorra la Vella i el representant del consell de Penyes del FC Barcelona.

BIC Futsal 2017

Fes-te Soci de la Ciberpenya

Patrocinadors Principals

Patrocinadors Premium

Veure tots els patrocinadors