El 2013 és l’any del 15è aniversari de la Ciberpenya i s’organitzen tot un seguit d’actes, dels que destacarem els més rellevants.

Aquest mateix any, l’Assemblea General de la penya decideix per unanimitat sol·licitar al FC Barcelona pertànyer a la Federació de la zona món, si no s’accedeix crear una zona pròpia per Andorra, ja que no es pot estar legalment inscrita a la federació de la zona de Ponent Nord al no ser una associació inscrita a Catalunya.

Juny 2013

S’organitza el primer trofeu de botifarra de la penya, que aplega una vintena de persones.

Juliol 2013

S’organitza el primer concurs de fotografia al Instagran de la Cibepenya, amb el lema #estiucule.

Agost 2013

Quatre socis de la penya són obsequiats amb entrades per veure el Trofeu Joan Gamper.

Setembre 2013

S’organitza un torneig de futbol sala al Centre Esportiu dels Serradells, en el que hi participen 5 equips andorrans de categoria infantil. És l’inici de l’actual BIC Futsal.

Octubre 2013

S’organitza un concurs de dibuix a les escoles del país, amb el lema “El Nadal del Barça”.

Novembre 2013

Ens canviem de local i anem a la 1a planta de Bondia de la Plaça del Poble d’Andorra la Vella, on hi vam estar 2 anys i la penya va incrementar considerablement el nombre de socis i amics que venien a veure els partits.

El dia 10 es celebra el dinar d’aniversari de la penya, al restaurant del Club de Golf d’Aravell, al que assisteixen una seixantena de socis i amics, i que compta amb la presència de l’ex jugador Sanchez Jara.

Patrocinadors Principals

Patrocinadors Premium

Veure tots els patrocinadors