Ciberpenya BlauGrana

Quan el 9 de febrer del 1998 vam inaugurar la nostra penya a Internet, i quan posteriorment, amb data 5 d'octubre del mateix any, el FC Barcelona ens reconeixia com a la primera Penya Oficial internauta, amb el número 1.245 del registre de penyes del Club, poc ens podíem imaginar que rebríem el recolzament que ens heu donat al llarg d'aquests anys, ni tampoc que seriem el punt de partida d'altres penyes, que fan servir la nostra idea original, la de crear una penya solament amb el suport de la xarxa Internet.

Al llarg d’aquests anys, la Ciberpenya ha anat evolucionat, s’ha anat transformant i adaptant als requisits i normatives del Club i de les noves Federacions territorials, i ja no som només una penya a Internet, sinó que oferim també tots els serveis d’una penya normal del FC Barcelona.

Diuen que sempre cal mirar endavant, i així ho fem, per créixer com a penya, però vull recordar també els anys que portem al peu del canó, als que ens heu fet costat, la inestimable ajuda que molts socis ens heu prestat desinteressadament, i els amics que tots plegats hem fet amb la Ciberpenya, arreu de la geografia mundial. Gràcies a tots.

Amb aquesta nova web, ja he perdut el compte de quantes hem tingut, encetem una nova etapa, la que podríem anomenar etapa del 20è aniversari, o etapa esportiva, perquè a partir d’ara, la Ciberpenya també té Escola de Futbol a Andorra.

Per aquest motiu, i per poder oferir més i millors serveis, els companys de Junta ens hem agrupat en dues àrees diferenciades, la Social i l’Esportiva, en les que la participació de tots els Socis serà sempre benvinguda, perquè com be diu el nostre himne, “tots units fem força”.

Esperant poder-vos retrobar al nostre local social, on gaudim del futbol del Barça, rebeu una sincera abraçada en nom meu i de tots els companys de Junta Directiva de la Ciberpenya Blaugrana.

Eduard Colobrans Rausa

President

BIC Futsal 2017

Fes-te Soci de la Ciberpenya

Patrocinadors Principals

Patrocinadors Premium

Veure tots els patrocinadors