Loteria de Nadal 2022 Ciberpenya BlauGrana

Com cada any torna la Loteria de Nadal i t'oferim la posibiitat de compartir il·lusions col·laborant amb nosaltres.

Com en els darrers anys, fem la venda de la loteria només a través de la nostra web, a veure si ens toca un pessic de la grossa!

Podeu comprar de manera còmoda i segura els  dècims del número 52.468 de la Loteria Nacional espanyola corresponents al sorteig de Nadal que es celebrarà a Madrid el 22 de desembre de 2022.

Loteria de Nadal 2020 Ciberpenya BlauGrana

Com cada any torna la Loteria de Nadal i t'oferim la posibiitat de compartir il·lusions col·laborant amb nosaltres.

L'any passat, degut a la pandèmia i a les recomanacions del nostre Govern, vam fer la venda de la loteria només a través de la nostra web i com ens va tocar la pedrea (100€ a cada dècim) hem volgut mantenir el format aquest any... superstició? Potser sí, a veure si ens toca un pessic de la grossa....

Podeu comprar de manera còmoda i segura els  dècims del número 52.468 de la Loteria Nacional espanyola corresponents al sorteig de Nadal que es celebrarà a Madrid el 22 de desembre de 2021.

Nous carnets de Penyista 2021

Ja ens han arribat els nous carnets oficials del 2021, i la propera setmana els començarem a repartir. Si has canviat de domicili i encara no ens ho has comunicat, pensa a enviar-nos un correu el més aviat possible, perquè no deixem el teu carnet a l'anterior adreça.
Si tens dubtes de l'adreça que tenim registrada, envia'ns un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb la nova i farem la verificació.

Quotes de Soci 2021

Adult: 20€ la quota d’alta i 15€ la renovació (Actualment és de 30€ + 2€ del carnet)

Infantil: 15€ la quota d’alta i 10€ la renovació (Actualment és de 20€ + 2€ del carnet)

Aleví: 5€ (Si és fill d’un/a soci/a de la penya GRATIS)

 A continuació podeu llegir el texte íntegre de l'acta de l'Assemblea.

Assemblea General Ordinària 2020

Donades les circumstàncies sanitàries que ens envolten fa mesos, i que ens va impedir fer la reunió a primers d'any, es convoca una Assemblea General Ordinària atípica i tardana, corresponent a l'exercici 2019/20, quin lloc, dia, horaris i ordre del dia es detallen a continuació:

Lloc: Telemàticament, via Microsoft Teams. La invitació s'enviarà com a molt tard 3 dies abans de la reunió. Recomanem que us connecteu uns minuts abans de l'inici de l'Assemblea per comprovar que la connexió funciona.

Loteria de Nadal 2020 Ciberpenya BlauGrana

Com cada any torna la Loteria de Nadal i t'oferim la posibiitat de compartir il·lusions col·laborant amb nosaltres.

Aquest any, degut a la situació sanitària, hem pensat que el millor era seguir les mesures decretades per Govern i evitar els contactes, pel que excepcionalment només es ven a través de la nostra web.

Podeu comprar de manera còmoda i segura els  dècims del número 52.468 de la Loteria Nacional espanyola corresponents al sorteig de Nadal que es celebrarà a Madrid el 22 de desembre de 2020.

BIC Futsal 2017

Fes-te Soci de la Ciberpenya

Patrocinadors Principals

Patrocinadors Premium

Veure tots els patrocinadors