Donades les circumstàncies sanitàries que ens envolten fa mesos, i que ens va impedir fer la reunió a primers d'any, es convoca una Assemblea General Ordinària atípica i tardana, corresponent a l'exercici 2019/20, quin lloc, dia, horaris i ordre del dia es detallen a continuació:

Lloc: Telemàticament, via Microsoft Teams. La invitació s'enviarà com a molt tard 3 dies abans de la reunió. Recomanem que us connecteu uns minuts abans de l'inici de l'Assemblea per comprovar que la connexió funciona.

Dia: 20 de desembre de 2020 (diumenge)

Horari: Inici a les 17:30 h (hora d'Andorra) Convocatòria única. Finalització prevista sobre les 19:30 h.

Ordre del dia:

  1. Presentació i aprovació o censura dels estats de comptes i del pressupost (Junta anterior)
  2. Presentació i ratificació, si s'escau, de la nova Junta Directiva
  3. Proposta de modificació dels articles 10 i 11 dels Estatuts
  4. Proposta de modificació de l’article 14 dels Estatuts
  5. Presentació, si s'escau, dels nous càrrecs
  6. Presentació i aprovació, si s'escau, de la modificació de les quotes anyals de Soci
  7. Pregs i preguntes

Si no hi pots assistir, pots delegar el teu vot en un altre soci omplint el formulari adjunt que hauràs d'enviar degudament signant a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., com a molt tard, un parell d'hores abans de l'inici de l'Assemblea. Recordem que els Socis Adults poden fer ús del vot corresponent als menors que d’ell depenguin, si així ho creuen oportú.

Demanem màxima puntualitat per tal de facilitar la gestió d'accés i el desenvolupament sense interrupcions de l'Assemblea.

Per aquesta assemblea, la forma de votació serà online i personalitzada, és a dir, en el moment de votar, es cridarà a cada soci pel seu nom i aquest, amb imatge i veu activats dirà el seu vot per a que pugui ser comptabilitzat. Per altra banda, també ens agradaria poder fer servir de forma experimental una nova plataforma de vot electrònic que està en desenvolupament. Si podem tenir-la preparada us enviarem les instruccions detallades per a que voteu també per aquest mitjà durant l'Assemblea.

PREGUNTES: si tens preguntes respecte a aquesta convocatòria o sobre les modificacions que es volen introduir en els estatuts, si us plau, envia-les a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. perquè puguem respondre immediatament o durant l'Assemblea General Ordinària.

BIC Futsal 2017

Fes-te Soci de la Ciberpenya

Patrocinadors Principals

Patrocinadors Premium

Veure tots els patrocinadors