Tots els continguts del lloc Web Ciberpenya Blau-Grana, inclosos, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i programari, etc. són bé propietat de Ciberpenya Blau-Grana, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel•lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc Web Ciberpenya Blau-Grana és propietat exclusiva de Ciberpenya Blau-Grana i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel•lectual. Tot el programari utilitzat en el lloc Web Ciberpenya Blau-Grana és de Ciberpenya Blau-Grana o dels seus proveïdors de programari, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel•lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol classe d'utilització del contingut d'aquest lloc Web, incloses la reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial del mateix, sense consentiment exprés i escrit de Ciberpenya Blau-Grana o dels seus proveïdors.

Ciberpenya Blau-Grana i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Ciberpenya Blau-Grana són marques protegides per Ciberpenya Blau-Grana. Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc Web de Ciberpenya Blau-Grana (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc Web) que es realitzi sense autorització de Ciberpenya Blau-Grana constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel•lectual.
Ciberpenya Blau-Grana es reserva tots els drets per a modificar, limitar o cancel•lar l'accés i continguts del web en qualsevol moment, no assumint responsabilitat alguna sobre la seva actualització. Així mateix,

Ciberpenya Blau-Grana es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, podent fer ús de tal facultat sense previ avís.

Tant l'accés al web de Ciberpenya Blau-Grana com l'ús de qualsevol informació continguda en el mateix és d'exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix o ho usa, no responent Ciberpenya Blau-Grana de cap conseqüència, mal o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. Ciberpenya Blau-Grana no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles, o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, excloent especialment, qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament (link), directa o indirectament, a través del web de Ciberpenya Blau-Grana.

Per a facilitar el seu accés, pot ser que Ciberpenya Blau-Grana inclogui vincles a pàgines d'Internet pertanyents o gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, revisarà i acceptarà vostè les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També acceptarà que Ciberpenya Blau-Grana no té control algun sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir responsabilitat alguna per cap material creat o publicat pels mateixos. A més, el vincle a un lloc aliè a Ciberpenya Blau-Grana no implica que Ciberpenya Blau-Grana aprovi aquest lloc, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de Ciberpenya Blau-Grana es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers no constitueix patrocini o recomanació dels mateixos per part de Ciberpenya Blau-Grana.

Ciberpenya Blau-Grana exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per causa de problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Ciberpenya Blau-Grana o de webs de tercers.

Ciberpenya Blau-Grana no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, les macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Ciberpenya Blau-Grana.

Patrocinadors Principals

Patrocinadors Premium

Veure tots els patrocinadors