La Ciberpenya continua capdavantera dins el món penyístic a Internet

Gener-2000

Es va fer el primer sorteig de material entre els socis que havien abonat la seva quota abans del 31 de Desembre. Vam sortejar, una samarreta del centenari, una bufanda del Dream Team, una bandera del Centenari, una samarreta de cotó amb la paraula Barça brodada i una gorra del Club.

04-Març-2000

Va sortir publicat a Mundo Deportivo l'escut de la Ciberpenya, junt amb el d'altres 5 penyes més del FC Barcelona, amb la seva explicació corresponent.

13-Març-2000

Coincidint amb el partit Barça-Depor vam inaugurar una porra virtual amb premi en metàl·lic, però als dos mesos del seu funcionament la vam eliminar, doncs ja ningú participava. L'aposta era de cinc centes pessetes i el premi més gran va ser de quatre mil pessetes per un sol guanyador.

16-Març-2000

Amb motiu del segon aniversari de la Ciberpenya i aprofitant també la creació de la CiberPorra, Mundo Deportivo va publicar un article sobre la nostra penya.

Juny-2000

Es va fer el sorteig, entre els nostres socis, d'una samarreta del FC Barcelona.

Setembre-2000

En el darrer número de la revista Barça van publicar un reportatge dedicat en exclusiva a la Ciberpenya.

Desembre-2000

Es va fer el tercer sorteig de material entre els nostres socis. En aquesta ocasió també va ser una samarreta de l FC Barcelona.

Patrocinadors Principals

Patrocinadors Premium

Veure tots els patrocinadors