L'any de la fundació de la Ciberpenya Blaugrana.

09-Febrer-1998

Es van posar online les primeres pàgines que donaven a conèixer la Ciberpenya Blaugrana. Totes elles es podien llegir tant en català com en castellà, doncs la penya sempre ha sigut bilingüe.

Abril-1998

Catalunya Radio va informar de la creació de la Ciberpenya i ens va incloure amb els links recomanats d'aquest mes.

05-Octubre-1998

El FC Barcelona ens reconeixia com a Penya Oficial, convertint-nos aleshores en la primera i única penya virtual del Club. Aprofitant aquesta ocasió tan important vam refer per primera vegada tota la web i vam incorporar nous continguts.

24-Octubre-1998

La periodista Cristina Cubero publicava un article, a la contraportada de El Mundo Deportivo, dedicat al Derbi Espanyol - Barça i en el qual només feia referència a les dues úniques penyes que existien en l'àmbit d'Internet, per part dels dos Clubs. El podeu veure aquí.

13-Novembre-1998

Va sortir una nota de premsa a la columna del diari Sport, dedicada a les Penyes, on s'anunciava que el FC Barcelona ens havia reconegut oficialment com a Penya.

15-Desembre-1998

Es va publicar el primer número de Blau Grana, la revista online que vam editar mensualment i que tenia, entre d'altres seccions, les dedicades al bàsquet, l'handbol i l'hoquei, una columna oberta als escrits dels socis i delsinternautes en general, una secció on els socis que vivien lluny de Barcelona ens explicaven les seves experiències, passatemps, la història del Club, etc.

Patrocinadors Principals

Patrocinadors Premium

Veure tots els patrocinadors