Donem vida a l'única base de dades que inclou tots els partits jugats pel FC Barcelona.

05-Febrer-2004

El periodista Jordi Basté ens va entrevistar en el seu programa, "No ho diguis a ningú", de Catalunya Radio. Aquest programa es va emetre des de l'auditori d'Escaldes, a Andorra.

Maig-2004

La Ciberpenya queda definitivament inscrita al nou Registre d'associacions d'Andorra, després de presentar tota la documentació necessària exigida per la nova Llei d'associacions.

Juny-2004

Inaugurem una web-pont que serveix per anunciar la propera inauguració de la nova web de la Ciberpenya. En aquesta web s'explica breument quines son les novetats més importants que es trobaran.

10-Setembre-2004

Inaugurem la nova web de la Ciberpenya, en la que es pot trobar, com a novetat principal, una base de dades amb gairebé 5.500 partits disputats pel primer equip de futbol del Barça, des del primer jugat per H. Gamper i companyia fins el darrer jugat per Ronaldinho.

Novembre-2004

Iniciem la publicació d'un butlletí informatiu mensual, que s'enviarà per E-mail a tots els nostres socis. S'acorda també en reunió de Junta Directiva crear una llista de mailing per a que tothom que vulgui pugui rebre aquest butlletí mensual.

Desembre-2004

Com la web de la Ciberpenya respecta els principis recollits en el Codi de Conducta de l'Agència de Qualitat d'Internet (IQUA), aquesta institució dóna fe que els serveis de la Ciberpenya són garantia de qualitat i ho certifica mitjançat el segell IQ que exposem a la homepage.

Patrocinadors Principals

Patrocinadors Premium

Veure tots els patrocinadors