El renaixement de la Ciberpenya Blaugrana, amb nova imatge i nous continguts

07-Gener-2002

Es va estrenar la nova web de la Ciberpenya, amb un canvi total d'estructura, disseny, navegació i continguts, així com de pretensions. La Ciberpenya va passar de voler ser un punt d'informació puntual del Barça a ser un servei més propi de Penya Oficial amb la inclusió de diferents serveis d'informació general, històrica i lúdica.

16-Mars-2002

Amb motiu del quart aniversari de la fundació, es va fer la primera trobada de Socis de la Ciberpenya. Pel matí vam fer una visita guiada del Museu i l'Estadi. Posteriorment es vam fer un dinar de germanor al qual va assistir Txiki Beguiristain, com a soci VIP de la nostra Penya, el directiu del FC Barcelona Miquel Esquirol i socis vinguts de Madrid, Girona, Andorra i Barcelona. Al vespre, es va assistir al partiot que enfrontaba Barça i R. Madrid.

6-Juliol-2002

Asistim, representats pel nostre Secretari, al III Forum Mundo Deportico de Penyes Barcelonistes, celebrat a Andorra, i al posterior sopar de germanor juntament amb la resta de Penyes desplaçades per la ocasió.

23-Agost-2002

Assistim al Congrés de Penyes Barcelonistes, celebrat a Barcelona, a la reunió amb les penyes de fora del Estat Espanyol i pel vespre al partit del Trofeu Joan Gamper.

18-Setembre-2002

Participem al programa de Radio Estel en una mini entrevista sobre la nostra Penya.

21-Setembre-2002

Participem al concurs de Radio Estel sobre la història del FC Barcelona, juntament amb la PB de Granollers i la PB de Sant Boi. Ens representa el nostre President i encerta les tres preguntes que li formulen. D'aquesta manera passem a la final del mes. El premi és una samarreta del FC Barcelona signada i, d'haber guanyat, s'hauria sortejat durant el mateix any entre els nostres socis.

Patrocinadors Principals

Patrocinadors Premium

Veure tots els patrocinadors