L'any dels 722 socis i la 1a Assemblea General de la Ciberpenya

27-Gener-1999

Aitor 'Txiki' Beguiristain, membre del Dream Team, va acceptar ser soci VIP de la Ciberpenya Blaugrana des de Japó, on jugava a l'equip dels Urawa Reds. Tots els nostres socis tenen dret a fer-li les preguntes que vulguin i nosaltres li vam fer una entrevista en exclusiva que vam publicar a Blau Grana, i que actualment podeu llegir a la secció de socis VIP.

Maig-1999

Un soci que residia a Mèxic ens va informar que ens havia conegut gràcies a un programa de la televisió del seu país, en el que, segons ens explicava, havien parlat de la Ciberpenya Blaugrana.

Juliol-1999

Novament vam refer la nostra web, amb canvis estructurals i de disseny, ampliant també els continguts.

Octubre-1999

Es va inaugurar una anella (ring) de Penyes Oficials, al que volíem que s'afegissin totes aquelles Penyes Oficials del FC Barcelona que tinguessin alguna pàgina publicada a Internet. A finals del mes també es va incorporar un Servidor Segur que encripta de manera eficient totes les dades dels formularis d'inscripció.

14-Novembre-1999

Data en que es va fer la I Assemblea General de Socis de la Ciberpenya Blaugrana mitjançant el nostre canal de xat. En aquesta Assemblea es va escollir la primera Junta Directiva i es va aprovar l'establiment d'una quota anyal de soci. Val a dir que fins aleshores l'afiliació era totalment de franc.

Desembre-1999

Al tancament de l'any, i per tant de les inscripcions gratuïtes, la xifra de socis era de 722 i estaven repartits de la següent manera : 367 de parla catalana i 355 de parla castellana. Els països més destacats eren: Espanya (437), Mèxic (43), Andorra (42), EEUU (29) i els més curiosos: Camerun (1), Islàndia (1), Japó (2), Polònia (3) i Austràlia (2), per posar-ne alguns exemple. (Entre parèntesi els socis de cada país).

Patrocinadors Principals

Patrocinadors Premium

Veure tots els patrocinadors