Futbol femení Ciberpenya

Projecte formatiu innovador, que vincularà l’aprenentatge del futbol amb el de l’anglès, al incloure instruccions i conceptes de forma sistemàtica en els entrenaments, progressivament segons la categoria, amb una hora diària de classe en tots els campus, i una setmana d’intercanvi a Oxford per la categoria d’infantils.

Abans de dissenyar el Projecte Formatiu ens hem fet una pregunta, que podem fer extensiva a tothom, què volem? Guanyar i tenir les màximes categories o formar humana i esportivament?

Hem triat la segona opció, per això aquest Projecte Formatiu és l’eina que té la Ciberpenya BlauGrana per educar humana i esportivament a tots els seus integrants, amb l’educació, el respecte, l’esportivitat, la cultura de l’esforç, l’esperit de superació i el treball en equip, que seran els valors fonamentals de la nostra Escola de futbol base.

El Projecte Formatiu és elaborat conjuntament per l’Àrea Esportiva de la Ciberpenya BlauGrana, amb la participació directa del Director Esportiu i del Coordinador Esportiu i aprovat per la Junta Directiva. Els entrenadors seran consultats en el seu plantejament general.

El Projecte Formatiu es desenvolupa al voltant dels següents objectius:

  • Preparació tècnica
  • Preparació tàctica
  • Preparació física
  • Preparació psicològica

Patrocinadors Principals

Patrocinadors Premium

Veure tots els patrocinadors