Entrenaments Ciberpenya Blaugrana

Hem de tenir en compte que compartim instal•lacions amb altres equips i clubs, i per tant, hem de seguir i respectar unes normes bàsiques comunes per tots els nostres equips, que seran supervisades pels respectius entrenadors/es:

  1. Els jugadors/es s’hauran de trobar, uns 10-15 minuts abans de l’hora fixada d’entrenament, a les portes dels vestidors. En cap cas es podrà anar al terreny de joc ni posar-se a jugar a futbol, cal esperar que arribi l’entrenador/a.
  2. Quan l’entrenador/a ho digui, l’equip entrarà als vestidors i es canviarà, deixant el vestuari ben endreçat.
  3. Quan tot l’equip estigui canviat, sortiran ordenadament amb l’entrenador fins al camp d’entrenament.
  4. Serà obligatori entrenar amb l’equipació que el club hagi designat per a aquesta finalitat.
  5. Cada equip tindrà una zona de treball i serà en aquesta on desenvoluparà el seu entrenament. No ens podem desplaçar a altres zones sense autorització de l’entrenador/a.
  6. La finalització de l’entrenament es marcarà sempre amb la mateixa rutina: recollida de material, conversa final amb l’equip i estiraments.
  7. Al final de l’entrenament, tornaran ordenadament als vestidors, on els jugadors/es s’hauran de dutxar de manera ràpida (màx. 10min). L’entrenador/a, en funció de l’edat dels seus jugadors/es, vetllarà per tal d’assegurar un clima de tranquil•litat i d’ordre.
  8. La dutxa serà obligatòria a partir de la categoria d’infantils.
  9. Els pares o familiars no podran entrar als vestidors a partir de la categoria d’alevins, amb els més petits podran entrar per ajudar-los a canviar-se.
  10. L’entrenador/a serà l’últim que marxi dels entrenaments, vetllant perquè quedi el vestidor net i endreçat i el material propi de l’equip i el material comú utilitzat ben endreçat.

Patrocinadors Principals

Patrocinadors Premium

Veure tots els patrocinadors