London Oxford

Instal·lacions exteriors Oxford CityLa Ciberpenya BlauGrana i l’Oxford City Lions Futsal, que forma part de l’Oxford City Football Club, hem signat un conveni de col•laboració per l’intercanvi de jugadors amb periodicitat anual.

Els jugadors de l’equip infantil de la nostre Escola, viatjaran a Oxford per fer-hi una estada cultural i esportiva, i s’allotjaran de forma gratuïta a casa de les famílies dels nens de l’equip anglès.

Estaran acompanyats per responsables de la nostre Escola, que vetllaran per a que tota l’estada sigui un èxit i els nens s’ho passin be, millorin el seu nivell d’anglès, coneguin la cultura anglesa i juguin a futbol entrenant amb l’equip anglès.

Durant l’estada, a més dels entrenaments i la participació en algun partit, els nens faran diverses activitats, com per exemple:

  • Classes d’anglès organitzades per Inlingua a la seva seu de Cheltenham o Londres
  • Visites culturals pel país per mostrar la cultura anglesa
  • Visitarem el mític estadi de Wembley
  • I moltes més sorpreses!

Per altra banda, els nens de l’equip anglès també viatjaran a Andorra per fer-hi la seva estada cultural i esportiva, i els allotjarem de forma gratuïta a casa de les famílies dels nens de la nostre Escola, preferentment amb els de l’equip infantil.

Patrocinadors Principals

Patrocinadors Premium

Veure tots els patrocinadors