Us copiem íntegrament l'extracte de l'Acta de la XII Assemblea General Ordinària de Socis pel que fa al punt 4 PRESENTACIÓ I CONSULTA SOBRE LES 2 OPCIONS DE NOU LOCAL. En breu trobareu més informació a la web.

La Junta exposa els motius que han provocat la necessitat del canvi de local per veure els partits i presenta dues alternatives possibles que s'han pogut trobar i negociar amb els seus propietaris.

Es comenta que es tracta d'un local de transició fins que es pugui trobar-ne un de millor i més adient a les necessitats i possibilitats de l'Associació, però que en tot cas, serà com a mínim per a tota la propera temporada, no quedant la propera Junta subjecte a mantenir-lo i podent presentar-ne un altre en la propera Assemblea.

En primer lloc es presenta el Madrona's Coffe, al Carrer Prat de la Creu, d'Andorra la Vella. Es mostren diferents imatges del local i es fa un resum de punts a favor i en contra. Aquest local tindria un cost mensual segons tarifa de Som Telecom per la Fibra, que actualment és de gairebé 135 Euros.

En segon lloc es presenta el Forn del Barri, al Carrer Ciutat de Consuegra, també a Andorra la Vella. Igualment es mostren diferents imatges del local i es fa un resum de punts a favor i en contra. Aquest local no tindria cap cost mensual, però sí caldria comprar una pantalla i fer-ne la instal·lació.

Es comenten diferents punts i el debat es centra força en la capacitat econòmica actual i futura a curt termini de la Ciberpenya, que es veuria força mermada per poder organitzar qualsevol acte en el cas d'haver de fer front a un import mensual com en el cas de la primera opció presentada.

Es demana si la votació es vol fer a ma alçada o amb paperetes dins una urna i els socis decideixen fer-la a ma alçada, doncs la opinió és unànime en quant al local triat.

Queda aprovat per unanimitat dels presents i representats que el nou local serà el Forn del Barri i es faculta a la nova Junta Directiva per sol·licitar pressupost a Com.TV i fer la instal·lació el més aviat possible.

Per veure la situació del Forn del Barri a Google Maps clica aquí

 

Forn del Barri Forn del Barri 

BIC Futsal 2017

Fes-te Soci de la Ciberpenya

Patrocinadors Principals

Patrocinadors Premium

Veure tots els patrocinadors