Instagram Ciberpenya BlauGranaAvui s'inicia el Concurs de Fotografia, que amb el lema "Viu el Barça a l'estiu!", forma part dels actes de celebració del nostre 15è aniversari.

Cal que feu una foto amb el vostre mòbil i la penjeu a la xarxa Instagram, amb el vostre perfil públic i etiquetada amb el hashtag ‪#‎estiucule‬ o ‪#‎estiuculer.

Podeu consultar les bases completes i els premis a les 3 millors imatges, a través d'aquest enllaç a Scribd.

A continuació teniu un petit extracte:

Durada del concurs

El concurs s’iniciarà el dia 5 de juliol de 2013, coincidint amb la publicació al Facebook de la Ciberpenya, d’aquestes bases, i finalitzarà el dia 8 de setembre de 2013 a les 24.00 h (Hora d'Andorra).

No s’admetrà a concurs cap fotografia que sigui publicada fora dels terminis establerts en aquestes bases.

La Ciberpenya es reserva el dret de declarar el concurs desert, en part o en la seva totalitat, si el jurat creu que no hi ha cap fotografia mereixedora de ser guardonada.

Forma de participació

La convocatòria i les bases d’aquest concurs es publicaran al Facebook de la Ciberpenya i a la web www.ciberpenya.org.

 • Per participar en el concurs cal tenir un compte a Instagram, amb un perfil públic, i respectar les condicions d’aquesta xarxa (http://instagram.com/legal/terms/).
 • Els participants hauran de fer una fotografia, preferiblement a Andorra, amb elements diferenciadors i identificables del FC Barcelona, i posar-hi un títol.
 • Caldrà etiquetar la fotografia amb el hashtag #estiucule o #estiuculer. L’autor de la fotografia podrà, si així ho desitja, afegir altres etiquetes o hashtags a més del propi del concurs.
 • Es valorarà que s’inclogui un comentari fent menció al compte d’Instagram @Ciberpenya a la fotografia.
 • Publicar la foto a la xarxa Instagram mitjançant el seu usuari.

El fet d’etiquetar la foto amb l’etiqueta o hashtag #estiucule o #estiuculer implica el reconeixement, per part de l’autor, de la seva participació al concurs i l’acceptació incondicional d’aquestes bases.

No es limita la quantitat de fotografies que pugui publicar un participant i tampoc es tindran en compte les valoracions que puguin fer altres usuaris sobre les fotografies que hi participin.

Es pot participar en el concurs amb fotografies fetes amb anterioritat a la publicació d’aquestes bases, sempre que es presentin dins els terminis establerts i que compleixin totes les condicions de participació.

Característiques de les fotografies

Els participants, amb l’enviament d’imatges al concurs certifiquen que cada imatge:

 • Ha estat feta pel participant i és una obra original seva.
 • No té cap contingut ni material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, 
incendiari o difamatori.
 • Ha obtingut les autoritzacions necessàries de les persones que hi puguin 
aparèixer.

La Ciberpenya tindrà la facultat de rebutjar qualsevol fotografia i/o missatge que incompleixin les característiques anteriors, que malmetin la pròpia imatge de la Ciberpenya, així com aquelles que siguin discriminatòries per raó de raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social, i també totes aquelles que menyspreïn d’una forma o altre qualsevol altre associació o club.

Premis

S’estableix, per aquest concurs, una única categoria general de participació, dotada de tres premis:

Primer premi

La fotografia més votada pel jurat serà premiada amb una càmera de fotos Panasonic Lumix DMC-SZ3, o equivalent.

Segon premi

La segona fotografia més votada pel jurat serà premiada amb una caixa de cava, edició especial 15è aniversari de la Ciberpenya.

Tercer premi

La tercera fotografia més votada pel jurat serà premiada amb un carnet de soci de la Ciberpenya.

El lliurament dels premis estarà subjecte a les següents condicions:

 • El premi es lliurarà coincidint amb la Fira d’Andorra i dins de la carpa de les associacions.
 • Els premis objecte del present concurs són personals i intransferibles i, en cap cas, podran ser objecte de canvi, alteració o compensació a instancia del guanyador o de tercers, salvat autorització expressa de la Ciberpenya.
 • Els premis es lliuraran exclusivament dins del territori nacional andorrà, en la forma que la Ciberpenya indiqui als guanyadors o, en el seu cas, als suplents en el moment de la notificació del premi.

BIC Futsal 2017

Fes-te Soci de la Ciberpenya

Patrocinadors Principals

Patrocinadors Premium

Veure tots els patrocinadors