Benvolguts Socis/es,

En el nostre afany per poder-vos oferir el màxim nombre possible d'avantatges, estem tancant nous acords de patrocini i col·laboracions de les que us anirem informant puntualment.

En aquesta ocasió, us comuniquem que hem arribat a un acord amb el propietari del BONDIA cafè de la Plaça, on tenim actualment el Local Social, per modificar i millorar les condicions que teníem fins ara.

A partir d'aquesta nova temporada, i com el descompte del 10% que ens estava fent era molt poc significatiu per la vesant particular, hem acordat que no farà el descompte individualment, sinó que revertirà l'import global sobre la Ciberpenya i així el podrem destinar íntegrament a la compra d'obsequis per sortejar entre tots els socis que assisteixin als partits.

A més, disposarem d'un petit "ranxo" o pica-pica salat (cacahuets, kikos, fabes...) amb cada consumició, sense cap cost addicional i també ens oferirà una sèrie de sopars gratuïts per sortejar entre els socis que assisteixin als partits.

L'assistència de Socis/es al Local Social ha millorat força des de que estem al BONDIA cafè de la Plaça, però encara volem fer més pinya i que siguin més socis els que s'animin a venir a gaudir del nostre equip.

Per aquest motiu, per tal d'intentar incentivar-vos una mica, hem decidit ampliar considerablement la quantitat de sortejos a fer durant tot l'any. Alguns es comunicaran amb antelació, però d'altres seran per sorpresa seguint el calendari que estem acabant de programar.

Comunicar-vos també que ens han ofert la possibilitat de gaudir de dos seients de tribuna pels 3 partits de fase prèvia de la Champions que es jugaran al Camp Nou entre el setembre i desembre d'aquest any.

Els qui esteu interessats, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us explicarem el cost econòmic que hauria d'assumir el soci, per partit i carnet, així com les condicions d'ús. Els carnets s'haurien de recollir i retornar cada vegada.

En breu us podrem comunicar un nou acord que estem a punt de signar i que representarà més avantatges per tots.

Demà dissabte es celebrarà el primer sorteig entre els socis assistents i que consisteix en un "Tast al golf + dinar de cuina catalana" al Aravell Restaurant.

Estigueu atents al Facebook!

 

BIC Futsal 2017

Fes-te Soci de la Ciberpenya

Patrocinadors Principals

Patrocinadors Premium

Veure tots els patrocinadors