Aquest proper cap de setmana, dissabte 6 de febrer i diumenge 7, al centre esportiu dels Serradells d'Andorra la Vella, celebrarem la 3a edició del Torneig amb 20 equips distribuïts en: 8 equips participants en categoria masculina infantil, 8 equips participants en categoria masculina aleví i 4 equips en categoria femenina. Els partits es disputaran en forma de lligueta, semifinals i finals.

El BIC FUTSAL - BlauGrana International Cup és un torneig internacional de futbol sala, celebrat a Andorra, que reuneix a equips d’Andorra i de Catalunya competint en categories infantil, aleví i femení.

El torneig es va celebrar en la seva 1a edició en motiu del 15è aniversari de la Ciberpenya BlauGrana, per oferir l’oportunitat als joves jugadors de gaudir de l’esport, que més els agrada, competir amb Fair Play i fomentar el respecte i l’amistat entre rivals. La 2a edició va comptar amb equips Catalans i d'Andorra.

A més, durant els dos dies de torneig, la Copa de la Lliga guanyada recentment pel primer equip del FC Barcelona, estarà exposada a la 5a planta del Centre, al costat del punt d’informació del torneig.

Per Catalunya els equips són:

GIMNÀSTIC DE TARRAGONA Infantil

CEC LA SEU Infantil i Aleví Masculí; i Femení FS SANT
CUGAT Infantil i Aleví

AEF MASNOU INTERDINÀMIC Femení

FS BON SALVADOR Femení

Per Andorra els equips són:

SELECCIÓ ANDORRA FEMENÍ

FC ENCAMP Infantil i Aleví

FS LA MASSANA Infantil i Aleví

FC SANTA COLOMA Infantil i Aleví CE CARROI Infantil i Aleví

CE SANLÒRIA Aleví

CE SANT JULIÁ Infantil i Aleví

Tots els partits tindran una durada de 20 minuts correguts.

L'organització vol agrair especialment la col·laboració de les empreses Forn del Barri, Web Gestió, Cristalleries Valira, Supervisió, Cent Mobel, Mc Donalds Andorra, Financera d'Assegurances, Digui, Club de Billar Joseff i el suport del Comú d'Andorra la Vella; en apostar per una competició infantil i ajudar a la seva consolidació.

Per més informació podeu consultar la nostra web: http://www.bicfutsal.com

BIC Futsal 2017

Fes-te Soci de la Ciberpenya

Patrocinadors Principals

Patrocinadors Premium

Veure tots els patrocinadors