Camp Nou

El Camp Nou després de l'ampliació

L'ampliació del Camp Nou fins els 120.000 espectadors

L'Assemblea de compromissaris del 3 de març del 1980, convocada per l'aleshores president Josep Lluís Nuñez, va acordar per unanimitat l'ampliació del Camp Nou fins a la xifra dels gairebé 120.000 espectadors.

El Camp Nou abans de l'ampliacióEl Camp Nou durant de l'ampliacióEl FC Barcelona va aprofitar, per aquesta ampliació, les subvencions i el finançament a baix cost que s'oferia als club espanyols per la modernització dels seus estadis, en vistes al Mundial de 1982 que s'havia de jugar a Espanya.

Així doncs, el cost inicial estimat en 632 milions de pessetes es va veure reduit pels 270 milions que aportà el Comitè organitzador del Mundial.

Aquesta ampliació del Camp Nou va construir una tercera graderia sobre las dues primeres ja existents, al mateix temps que es guanyava espai en els vestíbuls, els angles, els laterals i el fons del recinte, amb un guany final de 22.150 localitats de seient.

La primera pedrà es posà el 23 de juliol de 1980, i les obres finalitzaren el 24 d'agost de 1982.

Els arquitectes d'aquesta primera ampliació van ser Josep Soteras, Francesc Caballer, Francesc Mitjans, Josep A. Mitjans i Antoni Bernes.

BIC Futsal 2017

Fes-te Soci de la Ciberpenya

Patrocinadors Principals

Patrocinadors Premium

Veure tots els patrocinadors